2011. december 8., csütörtök

Essence Haul, CIRCUS megjelenés!! Rossmann akciók

Ma jártunk anyuval a Rossmannba, egy két dolgot beszereztünk a háztartásba, de hát mondanom sem kell,hogy nem bírtam megállni,hogy oda ne menjek valamelyik sminkes állványhoz :) Anyutól kaptam még 'utó mikulásra' az Essence Smokey Eyes ecsetét . Sok minden jót hallottam róla,remélem nekem is csak pozitív véleményem lesz erről! Mindenesetre már kibontottam és egy nagyon puha szröű ecsettel van dolgunk, már most megkedveltem, már csak gyakorlatban kell helyt álljon :) Emelett mindenképpen meg akartam osztani veletek,hogy láttam az Essence új trendkiadását a polcokon, a CIRCUS CIRCUS-t! Phuu mikor megláttam hirtelen nem tudtam mihez nyúljak,nekem annyira tetszett már képekben is,de így élőben még szebbek :) Mindenképpen fogok vásárolni belőle,vagyis ha én nem de a Jézuska remélem hoz belőle pár dolgot :D Egyébként 12.17.-ig minden NYC termékre 25%-os leárazás van! :) Szerintem ez nagyon jó ajánlat, pl a körömlakkok egy része csak 374 ft,de egyébként minden termékük le van árazva, aki szereti a NYC-t annak mindenképpen érdemes megnézni :) Megütötte a szememet egyébként,hogy a Loreal Matte Morphose nevű hab állagú alapozója 1999ft-ra van leárazva!!! 3999ft-ról! Úgy emlékszem,hogy csak egy árnyalat volt leárazva,de akinek pont az jó a bőrszínéhez annak mázlija van, ez egy nagyon jó kis akció! :) Beillesztem a trendkiadás képét,és az alapozóét-akinek esetleg így névről nem ugrana be azonnal!

L'oreal Matte Morphose hab állagú alapozó

Essence Circus Circus trendkiadás!

7 megjegyzés:

  1. Szia.

    Melyik Rossmann-ban láttad a circus kollekciót? köszi :)

    VálaszTörlés
  2. Szia :)
    Az Oktogoni Rossmann-ban :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi :)
    És a parfümöt nézted? Olyan cuki a fúvókája? És milyen az illata? :)

    VálaszTörlés
  4. Igenigen néztem a parfümöt is 1999ft volt ha jól emlékszem :) Nekem tetszett az illata :) És igen olyan cuki a pumpálója- hasonlít a Catrice Welcome to Las Vegas csillámos púder adagolójához :)

    VálaszTörlés
  5. Az nagyon édi, mármint a catrice-es csillámpúder, azt meg is vettem :)

    VálaszTörlés
  6. De jó neked! Itt még mindig nem rakták ki :(

    VálaszTörlés
  7. Képzeld tegnap voltam ismét az Oktogoni Rossmannban és már le is vették,sőt a Vampire's Love féle kollekciót tették vissza! :(

    VálaszTörlés