2011. december 10., szombat

Essence: Pure Skin -Care

Mindenképpen 3 különálló bejegyzéseben szerettem volna bemutatni nektek ezt a termékcsaládot,hogy átláthatóbb legyen minden és eligazodjatok :)
                                                      02. COVER- ÁPOLÁS
Purifying face strips: Arctisztító tapasz.a nagy népszerűségnek örvendő orrtapasz legújabb változata, amelyet homlokodra és álladra használhatsz. még jobb tapadással, új illatban, a mitesszerek, és szennyeződések hatékonyabb eltávolításáért. a megtisztított arcbőrre helyezd fel a tapaszt, nyomd oda, és várj pár percet, majd távolítsd el. használata után az arcodon lévő pórusok olyan tiszták lesznek, mint még soha.


Anti-spot gel: a gél a felesleges zsíradékot irritáció nélkül távolítja el. naponta többször is használható a bőr optimális védelmére és a baktériumok ellen.

Anti-spot thermo mask: ez az önmelegítő antibakteriális maszk kitisztítja a pórusokat, eltünteti a felgyülemlett faggyút és tisztítja arcbőröd. szabályozza a bőr természetes faggyútermelését. helyezd fel nedves arcbőrödre, várj egy percet, majd öblítsd le meleg vízzel.


Anti-spot patches: átlátszó, antibakteriális tapaszaink ott hatnak, ahol kell. éjszakai használatra, a tökéletesen szépítő álomhoz.


Anti-spot moisturizer: ez a könnyű és tápláló krém kiegyenlíti a problémás bőr vízjáztartását - csodásan matt arcszínt kölcsönöz, valamint csökkenti a pattanásokat és a foltokat.

Anti-spot intensive night treatment: éjszakai kezelés finoman, de mégis hatékonyan lép fel a pattanások ellen, amíg te alszol. a pórusokat mélyen tisztítja, így láthatóan csökkennek a pattanások. használd mielőtt lefekszel, hagyd hatni egész éjjel, hogy reggel egy sokkal jobb napra ébredj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése