2011. december 10., szombat

Essence: Pure Skin -Cover

Az  Essence pure skin termékcsalád antibakteriális alapozókat, púdereket és korrektorokat ajánl, amelyekkel elfedheted arcbőröd hibáit anélkül, hogy természetellenes hatást érnél el, és könnyedségüknek köszönhetően a pórusokat sem tömíti el. fedő termékeinkkel tökéletes matt hatást érhetsz el,  amelyek garantáltan több órán keresztül elfedik bőröd tökéletlenségeit.

                                                          03 COVER-FEDÉS

Pure teint matt bronzing powder: ez a matt bronzosító púder felveszi a harcot a bőr hibáival szemben! ezalatt pedig enyhe, napbarnított színt kölcsönöz arcodnak. antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása van, nyugtatja az irritált arcbőrt. a természetesen gyönyörű, matt végeredményért! egy új árnyalatban kapható!


Pure skin 2 az 1-ben korrektor: ez a kétvégű korrektor biztosan segítségedre lesz a mindennapokban: először használd a zöld felét a piros foltok, kiütések, pattanások felszínére, majd a bézs feléből vigyél fel egy vékony réteget, hogy az összhatás tökéletes legyen. a pattanásoknak búcsút inthetsz a speciális összetevőknek köszönhetően! légy gyönyörű egész nap! három árnyalatban kapható.

Pure teint mousse make-up: arctisztítás után a hab állagú alapozó matt hatást biztosít anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. könnyű textúrájának és a clearderm-complex-nek köszönhetően könnyen felvihető, minden bőrhibát eltakar, és megakadályozza új pattanások kialakulását. cinket tartalmaz, amely csökkenti a gyulladást és felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. több színben kapható.


Pure teint compact powder: ápol és eltakar egyszerre! ez az antibakteriális kőpúder pillanatok alatt elfedi a bőr tökéletlenségeit és matt, lágy és természetes eredményt hagy maga után. nehogy otthon hagyd! három árnyalatban kapható.

Pure teint spot lighting DUO: 2 az 1-ben! Az új fertőtlenítő és korrektor 2 lépésben hat: először gyorsan és könnyen kezeli és fertőtleníti a pattanásokat és az egyenetlen bőrt a praktikus golyós fejű applikátor segítségével. Utána használd a színezett korrektort az egyenletes arcszín eléréséért.

Pure teint cover stick: a pure teint fedő stift használatával a problémás foltok eltűnnek. diszkrét barát egy életen át a pattanások kordában tartásához.Két árnyalatban kapható.

Hát így zárásul megjegyezném hogy köszönet az információkért az essence.eu-nak! Remélem mindenkinek tetszett ez a 3bejegyzés és felkeltettem az érdeklődéseteket ezekkel a termékekkel kapcsolatban! :) Írjátok meg a véleményeteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése