2011. december 10., szombat

Essence: Pure Skin -Clear

Sziasztok:) A mai bejegyzésem az Essence Pure Skin családjáról fog szólni, szépen sorba vesszük az arcápolás menetét, tisztítás-ápolás-fedés. Szerintem nagyjából mindenki tudja,hogy az Essence cég nem csak sminktermékekkel foglalkozik,hanem arc-test ápolási termékekkel is. Ideálisan a fiatal arc bőr részére lettek kifejlesztve. Akkor nézzük is őket:
                                                              01. CLEAR- TISZTÍTÁS

Pattanástalanító,tisztító kendők:Antibakteriális formulája segít megtisztítani arcodat a sminktől, kitisztítja pórusaidat. Hidratáló összetevőinek hatására bőröd felfrissül majd. A kendő használatával új pattanások kialakulása is megakadályozható.

Anti-spot wash gel: Lényegében ez egy arclemosó,ami segít megszabadítani a szennyeződésektől,és sima puha arcbőrt igér.

Anti-spot 4 in 1Cream wash: Ez egy krémes arclemosó,ami napi használatra tökéletes. Használatával eltüntethetőek a mitesszerek,pattanások. A zsíros bőr érzete eltűnik, a pórusok kitisztulnak.

Anti-spot toner & powder: a hatékony, pattanástalanító tonik, amely púdert is tartalmaz, tökéletes befejezése az arctisztítási rituáléknak. felveszi a küzdelmet a pattanások és miteszerek ellen, és egész napon át tartó matt arcbőrt biztosít.


1 megjegyzés: